Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα στους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courrier κατά την παράδοση των προϊόντων (extra χρέωση 3 €).

Πληρωμή με κάρτα: γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club και American Express . Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή έως 3 άτοκες δόσεις. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank,

ΙΒΑΝ : GR6601407990799002330001216.
Δικαιούχος: ΠΑΝΟΠΕΙΑ Ο.Ε
Σε περίπτωση εμβάσματος μέσω άλλης τράπεζας (πχ από Eurobank σε Alpha Bank) τα έξοδα μεταφοράς πρέπει να επιβαρύνουν πλήρως το δικό σας λογαριασμό.

Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@dermasense.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Για παραλαβή από τον χώρο μας μπορείτε να πληρώσετε μετρητά ή με κάρτα.